Combell


Combell werd in 1999 opgericht en specialiseert zich in het hosten van websites en internetsoftware. De klantenkring telt ongeveer dertigduizend kleine en grote bedrijven. Daarmee is Combell de marktleider binnen zijn vakgebied.

De onderneming profileert zich als een verlengstuk van de IT-afdeling van een bedrijf. Vroegen stonden die meestal zelf in voor het beheer van de applicaties en de besturingssystemen en voor het huisvesten van de servers en de infrastructuur. Door dit uit te besteden aan Combell kan de klant focussen op zijn core business, zonder zorgen gebruik maken van de webapplicaties en vooral ook aanzienlijke besparingen realiseren. Dankzij de schaalgrootte komt de aanwezige expertise binnen Combell namelijk ten goede aan meerdere klanten.

De dienstverlening bestaat enerzijds uit gestandaardiseerde hostingoplossingen, zoals domeinnamen, websitehosting en e-mail. Anderzijds ontwikkelt de IT-onderneming ook oplossingen op maat van bedrijfskritische applicaties. Klanten kunnen 24 uur per dag en zeven dagen op zeven rekenen op de ondersteuning van IT-experts.

Combell beschikt over een beveiligd datacenter met klimaatregeling, waar de serverinfrastructuur in optimale omstandigheden wordt gehuisvest. De onderneming wil voor elk bedrijf uit elke sector de meest betrouwbare hostingpartner zijn en blijven.

www.combell.com