Conception


An Larssen en Ief Stuyvaert vormen het hart en de ziel van het Gentse mediabedrijf Conception. Samen met een team van vaste en losse medewerkers bedenken ze creatieve concepten en staan ze in voor de uitwerking ervan.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een presentatie of een visuele reclamecampagne, Conception zoekt en vindt altijd net die originele invalshoek, dat subtiele detail of dat verrassende extraatje waardoor de productie de aandacht trekt, en vooral vasthoudt.

Beelden die op het netvlies gebrand blijven, klanken die zich in het oor nestelen, verhaallijnen die zich blijven afspelen in het hoofd. Kortom, boodschappen die blijven hangen bij de doelgroep en tegelijk een boost betekenen voor het imago van de opdrachtgever.

Bedrijven, overheden, productiehuizen… allemaal doen ze een beroep op de creatieve duizendpoten van Conception voor het bedenken en produceren van video’s, sketches, formats, kortfilms, spots, teasers, noem maar op.

Ondertussen heeft het bureau een indrukwekkende lijst producties op zijn naam, om nog te zwijgen van de hele resem nationale en internationale nominaties en awards op de kast. Stuk voor stuk blijken van waardering én overtuigende argumenten om uw volgende productie aan Conception toe te vertrouwen.

www.createdbyconception.be