Cornelis Plastics


Cornelis Plastics is een toonaangevende Belgische producent van hoogstaande flexibele verpakkingsmaterialen in polyethyleen. De onderneming is sterk internationaal gericht en geheel onafhankelijk, wat een strikte kwaliteitscontrole bij elke stap van het productieproces mogelijk maakt.

Cornelis beschikt over een hi-tech machinepark voor het extruderen en verwerken van granulaten. De eigen flexo-drukkerij kan zowel eenvoudig lijndrukwerk als hoogwaardig quadri-drukwerk (8 kleuren) uitvoeren.

Het productaanbod omvat zakken, draagtassen, folies, afdekvellen en huls in uiteenlopende uitvoeringen en voor tal van toepassingen. Ook biologisch afbreekbare verpakkingen op basis van granulaten uit zetmeel of melkzuur behoren tot de mogelijkheden.

Klantgerichtheid en kwaliteit, dat zijn de twee prioriteiten van Cornelis Plastics. In nauw overleg met de klant wordt telkens weer gezocht naar de optimale oplossing in functie van zijn behoeften. Een gedegen service, flexibiliteit en prijs-kwaliteitverhouding vormen de andere sleutels tot het succes.

De onderneming houdt ten slotte onafgebroken een vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grondstoffen, informaticasystemen en machines. Veeleisende klanten laten zich dan ook graag ‘inpakken’ door de service van Cornelis Plastics.

www.cornelis-plastics.be