CVO Roeselare


CVO Roeselare is een centrum voor volwassenenonderwijs. Sinds een tiental jaren organiseert het onder meer praktijkgerichte logistieke opleidingen voor zowel beginners als gevorderden. De lerende organisatie is actief binnen het domein van het levenslang en levensbreed leren, en wil maximale kansen creëren voor haar cursisten en medewerkers.


CVO Roeselare werkt nauw samen met Toyota BT, de wereldwijde marktleider in heftrucks, reachtrucks en stapelaars. Dankzij deze bevoorrechte relatie beschikt het centrum steeds over de meest recente toestellen. Het vertrouwen van een dergelijke partner wijst erop dat de kwaliteit van het opleidingsaanbod niets te wensen overlaat.

In de eigen voorzieningen van CVO kunnen cursisten de praktijk in realistische omstandigheden inoefenen. Hierbij gaat bijzondere aandacht uit naar de veiligheid. Op verzoek kunnen de korte en zeer praktijkgerichte opleidingen evenwel ook plaatsvinden op de werkvloer zelf.

Zowel werknemers als werkzoekenden volgen opleidingen bij CVO. De cursisten ontvangen na afloop een officieel attest, waarmee ze op de arbeidsmarkt terecht kunnen als heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, bediener hoogwerker, bediener verreiker, bediener stapelaar of bediener rolbrug. CVO Roeselare reikt eveneens het ervaringsbewijs heftruckbestuurder uit.

www.heftruckbestuurder.be