DAE


DAE is een professionele vennootschap van architecten, binnenhuisarchitecten, ingenieurs en interieurontwerpers. DAE realiseert projecten in uiteenlopende vakgebieden, met name bouw en interieurafwerking.

De internationale klanten van DAE situeren zich hoofdzakelijk in de hotelsector, de lokale opdrachtgevers zijn onder meer actief in de banksector en de medische wereld. Ook lokale besturen doen een beroep het bureau. Als relatief kleine speler is DAE vooral betrokken bij grootschalige nieuw- en verbouwprojecten.

De wensen, de timing en het budget van de opdrachtgever vormen – samen met de kwalitatieve afwerking – de basis voor het ontwerp en de dienstverlening aan elke klant. DAE opteert ervoor zeer nauw samen te werken met de bouwheer, wat een snelle opvolging en realisatie van het project mogelijk maakt.

De vakkennis van DAE komt in de eerste plaats tot uiting in het ontwerp, dat steevast tot stand komt met oog voor de omgeving, de praktische inrichting, duurzaamheid, kostenefficiëntie, onderhoudsvriendelijkheid en… de ziel van het gebouw.

DAE is regelmatig actief in internationale en meertalige omgevingen. De uitwisseling van ideeën en ervaringen met collega’s uit andere landen en culturen betekent een wederzijdse verrijking, waar de klant uiteindelijk mee van profiteert.

www.dae.be