DCI IT Management


DCI IT Management is gevestigd te Sint-Niklaas en richt zich op twee vakgebieden: enerzijds netwerkbeheer en anderzijds detachering & outsourcing. Zowel KMO’s, grote bedrijven als multinationale organisaties vinden in de onderneming een betrouwbare partner voor een brede waaier aan IT-oplossingen.

Wanneer klanten een beroep doen op de detacheringservice, stelt DCI een SLA-contract op met het oog op een beperking van de IT-kost voor het bedrijf. Tegelijk garanderen de eigen IT-engineers de continuïteit van het IT-gebeuren.

DCI IT Management ontwerpt en implementeert complete IT-infrastructuuroplossingen op basis van een grondige analyse. De aansluitende offerte op maat houdt correcte afspraken in, zonder onaangename verrassingen. De optimale werking van de systemen van de klant blijft gevrijwaard aan de hand van een gerichte monitoring en regelmatig onderhoud.

Om de projecten in goede banen te leiden kan DCI IT Management rekenen op ondersteuning vanwege gerenommeerde partners als IBM en Lenovo.

De combinatie van een stabiele en aangepaste IT-infrastructuur en de ondersteuning door echte specialisten levert bedrijven een strategisch hulpmiddel op voor de realisatie van hun doelstellingen. De betrouwbare beveiliging van de gegevens en de beschikbaarheid van informatie vormen hierbij de sleutelfactoren.

www.dcinet.be