D&D Architecten


http://www.drieskensendubois.be/

Jan Drieskens & Georges Dubois richtten in 1973 een architectenkantoor op onder hun naam. Sindsdien kende Drieskens & Dubois een onafgebroken groei. Een tiental jaar geleden volgde daarom de verhuis naar een groter kantoor aan de Luikersteenweg in Hasselt. Daar gaat vandaag een multidisciplinair team van zestien jonge en enthousiaste medewerkers aan de slag.

d&d architecten brengt zeer uiteenlopende opdrachten tot een goed einde. Het leeuwendeel van de realisaties situeert zich evenwel in de industriebouw, de appartementsbouw, de particuliere villa- en woningbouw. Het architectenkantoor stelt hierbij steeds een duurzame ontwikkeling, een kwalitatieve uitvoering en een hedendaagse, strakke stijl als prioriteiten.

De mix van ervaring en jong enthousiasme vormt ontegensprekelijk een troef voor d&d architecten. De ontwerpers denken mee met de klant over de vormgeving en invulling van de gebouwen vanuit de specifieke wensen en behoeften. Het resultaat? Een project waarin elke bewoner, bezoeker of gebruiker zich thuis en comfortabel voelt.

Met Bram Nickmans en Didier Appeltans als nieuwe vennoten is d&d architecten klaar om een vervolg te breien aan een reeds succesvolle verhaal.