De Jurist


http://www.dewetswinkel.info/

De Jurist – Wetswinkel 2.0 voorziet u van juridisch advies op maat voor alle juridische problemen die zich kunnen stellen. U kan dagelijks terecht aan de Bredabaan 849 in Merksem voor juridisch advies in verband met familiale problemen of echtscheidingen, verkeersovertredingen, contractuele geschillen, handels-, arbeids- of strafrecht en vragen in verband met erfenissen of nalatenschappen.

De Jurist is een initiatief van welopgeleide juristen, die de juridische wereld toegankelijker willen maken. Het kan een grote stap lijken om te rade te gaan bij een advocaat, daarom is De Jurist erop gericht om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Alle prangende vragen zijn welkom en worden gratis beantwoord. Enkel om het initiatief mogelijk te maken, wordt er een vrijwillige bijdrage van €15 gevraagd van zij die het zich kunnen veroorloven.

Onze Juristen voorzien u van een correct, goed onderbouwd advies en verwijzen u indien nodig door naar een gespecialiseerde advocatenkantoren. De Jurist staat van maandag tot donderdag voor u klaar tussen 18.00u en 20.00u en op zaterdag tussen 10 en 12. Zit u met een juridische vraag? Kom gewoon even langs bij De Jurist.