De Maesschalck H


De Maesschalck zet reeds vijftig jaar zijn expertise in de verf als het gaat om lakken en verven voor autoschade, metaalafwerking, houtafwerking en voor de interieur- en schildersector.

Vorig jaar werd dit aanbod verder uitgebreid met 3M architecturale folies voor de interieur- en designwereld. Die folies betekenen een revolutionaire en rendabele oplossing voor renovatiewerkzaamheden.

De 3M architecturale folies lenen zich voor de restyling van onder meer muren, panelen, meubilair, deuren, vloeren, verlaagde plafonds, ontvangstruimten, vergaderruimten, gangen, liften of kantoren. De voordelen van zijn legio: snelle en eenvoudige montage, minder afval en de bedrijfsactiviteiten kunnen tijdens de renovatie onafgebroken doorgaan. Het eindresultaat is vlekkeloos, strak, effen en duurzaam.

Het product is stootvast, slijtvast en krasvast. Het monteren vergt weinig inspanning en er komen geen schadelijke stoffen vrij bij de plaatsing. Breek- of kapwerk hoeft niet, zodat de overlast beperkt blijft. Bovendien bieden de folies een hogere brandveiligheid. De zelfklevende folie kan op elk moment moeiteloos verwijderd worden.

Kers op de taart: het prijskaartje voor een restyling met 3M architecturale folies bedraagt vaak pas een fractie van de traditionele renovatietechnieken.

www.demaesschalckh.be