De Notekraker


Familiebedrijf De Notekraker bouwt sinds 1984 aan een gevestigde reputatie als leverancier in de voedingssector. De onderneming importeert een breed assortiment noten en zuidvruchten die bestemd zijn voor de foodservice markt. De klantenkring bestaat dan ook uit hotels, restaurants, cafés, traiteurs en cateringbedrijven. De distributie verloopt via gespecialiseerde groothandels en afhaalpunten voor de horeca.

De grondstoffen komen aan in bulk en worden ter plaatse verwerkt, gemengd, bereid en verpakt in speciale hersluitbare verpakkingen.

Het productgamma omvat drie grote productgroepen. Verschillende notenmixen, met de horecamix, de paprikamix en de aperomix als toppers, vormen de eerste groep. Daarnaast verdeelt De Notekraker een breed assortiment ingrediënten voor verwerking in de keuken, zoals pijnboompitten, walnoten, amandelschaafsel, hazelnoten, rozijnen, notenmixen, abrikozen, dadels, pruimen en vijgen. Zuiderse producten, zoals jumbo kappers, groene pepers, zongedroogde tomaten en huisbereide olijven maken de derde productgroep uit.

Om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van de horeca, startte De Notekraker onlangs met de productie van portieverpakkingen. Dit aanbod omvat porties om te serveren bij zowel koude als warme draken. Het is de ideale knabbel bij de babbel.

www.denotekraker.eu