De Rycke verhuur


De voorbije vijftien jaar groeide De Rycke Verhuur uit tot een gevestigde waarde in de verhuurwereld. De onderneming wil op dit elan doorgaan en haar positie op de markt de komende jaren verder versterken.

Particuliere bouwers en professionele aannemers kunnen op de website van De Rycke een gerichte keuze maken uit een uitgebreid aanbod van een duizendtal machines, met zowel groot als klein materiaal.

Het assortiment omvat grondverzetmachines van 1 tot 35 ton, maar daarnaast ook alle denkbare machines voor wegenbouw en industriebouw. Dat gaat van kranen, stroomgroepen en mobiele werfverlichting tot lasdiesels, compressoren en vorkliften. Onder klein materiaal verstaan we onder meer tuinmachines, boor- en breekhamers en reinigingsmateriaal.

De vestiging in de industriezone Pareinpark te Beveren-Waas (langs de A70 Antwerpen – Sint-Niklaas) is uitstekend bereikbaar, zodat klanten de machines desgewenst persoonlijk kunnen afhalen. Op verzoek staat de transportdienst van De Rycke in voor het vervoer en de aflevering op de gewenste locatie. Eind 2013 opent een tweede vestiging in Boom, nabij de A12, haar deuren.

De ervaren techniekers van de eigen hersteldienst staan in voor het onderhoud van het machinepark. Zo is al het materiaal op elk moment in perfecte staat en klaar voor een zorgenvrij gebruik.

www.deryckeverhuur.be