De Syndicus


http://www.desyndicus.be/

De Syndicus legt zich toe op het professioneel beheren en onderhouden van zowat vierhonderd gebouwen. Het team omvat een twintigtal medewerkers, verspreid over het hoofdkantoor in Hasselt en bijkantoren in Diest en Leuven.

De organisatie bestaat uit een interne juridische dienst, een boekhoudkundige dienst en de dossierbeheerders zelf. Die laatsten staan in voor het opvragen van offertes, het leiden van vergaderingen enz.

De portefeuille bestaat voornamelijk uit appartementsgebouwen – van kleine gebouwen met twee mede-eigenaars tot grootschalige gebouwen met honderden eigenaars – en daarnaast ook enkele vakantieparken, waarvan de gemeenschappelijke delen eveneens moeten beheerd worden.

Het uitwisselen van gegevens tussen De Syndicus en de mede-eigenaars draagt bij aan het goede beheer en de opvolging van elke residentie. De Syndicus verzekert op basis daarvan een snelle en correcte uitvoering van de beslissingen van de eigenaars.

Een goede communicatie met de klantenkring en de aanwezige expertise van de interne juridische dienst vormen de belangrijkste troeven voor de onderneming. Steeds meer eigenaars vertrouwen het beheer van hun gebouwen toe aan De Syndicus vanwege de professionaliteit en de duidelijke afrekeningen. De toekomst staat dan ook volledig in het teken van verdere groei.