Vishandel De Vis


Vishandel De Vis is gelegen in het hartje van Gent en geldt als dé visspeciaalzaak van de stad. Nergens anders vindt de fijnproever een breder assortiment verse visbereidingen, salades en opgelegde producten.

De Vis legt zich vooral toe op Noordzeevis zoals tong, griet, kabeljauw en rog, die rechtstreeks wordt aangekocht op de veilingen van Oostende, Zeebrugge en net over de grens in Nederland. Vanzelfsprekend zijn er ook kreeften, oesters en andere schelpdieren te verkrijgen. Daarnaast onderhoudt de vishandel goede contacten met buitenlandse leveranciers in IJsland, Noorwegen en Denemarken. Versheid en kwaliteit vormen steevast de criteria bij de aankoop.

Veel particulieren vinden de weg naar het visparadijs in de Volderstraat, maar ook tal van Horeca-etablissementen kopen hun verse vis en originele visbereidingen aan in de zaak. In de koelkasten zijn er zelfs huisgemaakte fonds en passende wijnen te vinden.

Het team omvat twee koks, die onafgebroken op zoek gaan naar nieuwe culinaire delicatessen en bereidingswijzen. Zij passen het aanbod dan ook regelmatig aan in functie van de seizoenen, het marktaanbod en de wensen van de klantenkring.

De mooie winkelruimte, het verfijnde assortiment en de vriendelijke, professionele bediening bij De Vis overtuigen zelfs de meest veeleisende gastronoom.

www.devis.be