Deca Packaging Group


De Deca Packaging Group is gevestigd vlakbij de afrit Herentals van de E313. Van daaruit levert de onderneming totaaloplossingen voor het verpakken van voedingsmiddelen. De ISO- en BRC-certificaten garanderen de constante kwaliteit van de producten.

Dertig jaar expertise en een filosofie van klantgerichtheid, flexibiliteit en onafgebroken innovatie leverden DecaPac het vertrouwen op van toonaangevende bedrijven uit de foodsector, zoals Colruyt, Carrefour, Ter Beke, Hot Cuisine en Slagerij Renmans.

DecaPac ontwikkelt een uitgebreid standaardgamma kunststofverpakkingen, maar kan net zo goed maatwerk leveren om te beantwoorden aan de specifieke vereisten van de klant. Zeefdruk, off-set printing of in mould labeling bieden daarbij mogelijkheden voor een exclusieve vormgeving.

Snelheid en service vormen de ordewoorden bij DecaPac. Om die ambities waar te maken beschikt de onderneming over eigen productiefaciliteiten met onder meer een moderne spuitgietinstallatie, en een opslagruimte van 10.000 m2. Er wordt evenwel niet alleen geïnvesteerd in het machinepark: aan de hand van opleidingen krijgen de medewerkers de kans hun vakkennis aan te scherpen.

DecaTechnic, de tweede strategische poot van de groep, ontwikkelt doseer-, vul- en verpakkingsautomaten en maakt de knowhow van de groep binnen haar vakgebied compleet.

www.deca.be