Delimed


Delimed is een voedingsbedrijf dat werd opgericht in 1997 en zich sindsdien toelegt op de import van visspecialiteiten en schaaldieren uit het Middellandse Zeegebied. De klantenkring van de Mechelse firma is onderverdeeld in drie segmenten: eerst en vooral grote distributeurs, zoals Imperial op de Belgische markt, daarnaast ook groothandelaars in het algemeen en ten slotte importeurs in het buitenland.

Als echte KMO is Delimed georganiseerd volgens een vlakke structuur. Dat houdt onder meer in dat men korte communicatielijnen hanteert, waar nodig snel beslissingen kan nemen en dat de medewerkers daarbij de nodige inspraak krijgen.

Delimed stelt zich bijzonder flexibel op om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de concrete wensen en de behoeften van de klantenkring. Anderzijds vormt met name ook kwaliteitszorg een kernbegrip voor de onderneming, die IFS (hoger niveau) gecertificeerd is. Dit biedt het cli├źnteel de garantie dat er een kwaliteitssysteem aanwezig is volgens de strengste internationale voedingsnormen.

Delimed blijft uitkijken naar nieuwe klanten over de grenzen heen. Daarnaast wil de onderneming in de toekomst het assortiment verder uitbreiden in functie van de nieuwe trends op de markt. Zo zullen onder meer tapas op basis van groenten het aanbod binnenkort vervolledigen.

www.delimed.be