Dema Shop


In het hart van West-Vlaanderen, het centrum van de Vlaamse groenteteelt, groeide Dema-Shop uit tot een totaalleverancier voor land- en tuinbouwers.

Het productassortiment omvat uiteenlopende types van haspels, beregeningsinstallaties, waterpompen en alle soorten van vaste of soepele leidingen. Die zijn stuk voor stuk en samen met hun toebehoren uit voorraad leverbaar.

Vooral land- en tuinbouwers in de groenteteelt, maar net zo goed bouwaannemers, tuinaanleggers, installateurs, allerlei vaklui en industriële klanten vinden bij Dema-Shop een breed assortiment kwaliteitsproducten van niets dan toonaangevende merken.

Het aanbod omvat onder meer kunststof buizen, slangen, professionele gereedschappen en werktuigen. Voor alle types buizen zijn de bijbehorende kleppen, kranen en aansluitingen onmiddellijk verkrijgbaar. Daarnaast biedt Dema-Shop alle denkbare pompen in de gewenste uitvoeringen en met verschillende soorten van aandrijvingen.

De ervaren medewerkers staan borg voor gericht professioneel advies bij de keuze van onderdelen of machines. Op verzoek ondersteunt Dema-Shop de klant aan de hand van projectbegeleiding.

Dema-Shop blijft de marktontwikkelingen op de voet volgen, zijn aanbod uitbreiden en verder specialiseren. Zo kan de onderneming de vakman de beste kwaliteit blijven aanbieden.

www.demashop.be