Denil Dental Labo


Dental Labo Denil is een dentaaltechnische onderneming, die werd opgericht in 1984. Het labo werkt samen met tandartsen, kaakchrirurgen, implantologen, ziekenhuizen en universiteiten.

Enerzijds wil Denil beantwoorden aan de bijzonder hoge technologische eisen van de markt aan de hand van permanente innovatie en kenniszorg. Anderzijds werkt de onderneming samen met de patiënt om hem een resultaat te garanderen dat natuurlijk oogt en tevens tegemoet komt aan alle functionele behoeften.

Dental Labo Denil geldt als een specialist op het domein van implantaten, waar vooral de esthetische kwaliteiten primeren. Binnen dit hoogtechnologische vakgebied stelt het labo zich tot doel een antwoord te formuleren op elk vraag.

Er is eveneens een ruime expertise aanwezig in het cad/cam-gebeuren. Gespecialiseerde medewerkers ontwerpen en vervaardigen daarbij allerlei structuren, zoals zirconium en titanium, op basis van computergestuurde technieken.

In de nabije toekomst wil Dental Labo Denil een nieuw pand realiseren. De moderne infrastructuur moet het mogelijk maken om ook de komende jaren een hoge kwaliteit en service te leveren en te voldoen aan de behoeften van patiënte en tandartsen.

Het behalen van een kwaliteitslabel als garantie voor vakmanschap en hoogtechnologische producten, vormt een tweede belangrijke doelstelling.

www.dental-labo.be