Denys


De firma Denys werd opgericht in 1932. Vandaag is het een bouwgroep die verschillende specialiteiten beheerst en actief in is uiteenlopende vakgebieden, zoals pijpleidingen, tunneling, het restaureren van monumentale gebouwen, complexe civiele werken en vooral ook waterwerken.

Denys is een uitgesproken technisch bedrijf. Er werken een duizendtal mensen, waarvan honderdtachtig ingenieurs.

De bouwgroep gaat de concurrentie met de andere spelers op de markt aan door een optimale kwaliteit te bieden tegen de beste prijs.

De zin voor innovatie en het ontwikkelen van baanbrekende technieken tekent het bedrijf. Zo werd er de voorbije jaren geĆÆnvesteerd in automatische lassystemen voor pijpleidingen, waarin de groep reeds expertise opbouwde via haar off-shore activiteiten. De afdeling restauratiewerken werd dan weer uitgerust met nieuwe robots. Aan de hand van dergelijke investeringen bouwt Denys een technologische voorsprong uit, wat de competitiviteit ten goede komt.

Denys is vandaag reeds actief in Europa en Afrika. Voor de nabije toekomst kijkt men uit naar bijkomende groeiperspectieven in het Midden-Oosten.

Onder het motto “Building Past, Present & Future” engageert Bouwgroep Denys zich om op een kwalitatieve en duurzame manier om te gaan met opdrachtgevers en andere betrokken partijen.

www.denys.com