Dépôt Albert


In 1994 herstelden Ann en Bart met passie en gedrevenheid een industrieel pand uit het begin van de vorige eeuw in zijn oude glorie. De oorspronkelijke Beringse graanmaalderij erfde zijn naam van zijn ligging aan het Albertkanaal.

Vandaag herbergt Dépôt Albert een interieurzaak, waar de klassieke, elegante meubelen en de rijkelijke collectie aan stoffen en linnengoed zich perfect thuis voelen in het statige decor. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een interieur zijn zeer persoonlijk karakter te verlenen.

Maatwerk is hier het sleutelwoord. Na het aftasten van de smaak, de levensstijl en het budget worden meubels, stoffen en accessoires gecombineerd tot een geslaagd en altijd stijlvol ontwerp. Dat gaat van het combineren van de kleuren van verf, behang en gordijnen tot het selecteren van zetels in aangepaste stoffen. Op verzoek kan een complete interieurinrichting op maat uitgetekend worden.

Dépôt Albert biedt een bijzonder uitgebreide keuze aan stoffen. Het herstofferen en bekleden van zetels, maar ook het confectioneren van gordijnen en stores maakt dan ook een aanzienlijk deel uit van de activiteiten.

In de sfeervolle showroom kunnen klanten zes dagen per week terecht om zich een beeld te vormen van het assortiment meubels en stoffen, of om een keuze te maken uit de talloze accessoires en hebbedingen. Op maandag zijn ze ook welkom op afspraak.

www.depot-albert.be