Digiking


http://www.digiking.be/

Digitaal printen leent zich uitstekend voor kleine, middelgrote maar ook hoge oplagen, gepersonaliseerd drukwerk, groot formaat posters… DigiKing uit Hasselt houdt op elk moment een vinger aan de pols van de digitale ontwikkelingen. Het resultaat? Haarscherpe en uiterst kleurgetrouwe prints.

Zo brengt DigiKing idee├źn tot leven. Met de wensen van de klant als uitgangspunt en een feilloos resultaat als doelstelling. Vakkundig kwaliteitsdrukwerk met respect voor leveringstermijn en budget.

DigiKing beschikt over de modernste hoogvolumeprinters in zwart-wit voor grote en kleine opdrachten: boeken, brochures, prijslijsten, technische mappen en handleidingen, flyers, rapporten, jaarverslagen… Daarnaast kan de onderneming tevens vierkleurendrukwerk verzorgen, zoals levensgrote posters, originele geboortekaartjes, kleurrijke draagtasjes…

De klant kan bij DigiKing rekenen op just-in-time leveringen van precies het gewenste aantal. Dit alles met een ruime keuze aan papierkwaliteiten en verschillende manieren van afwerking.

DigiKing beheerst alle technieken om drukwerk optimaal te laten renderen. Denk bijvoorbeeld aan budgetvriendelijke oplossingen voor gesegmenteerde of gepersonaliseerde mailings, uitnodigingen, kalenders, folders enz.