Drankenhandel Van Oevelen


http://www.vanoevelen.be/

Drankenhandel Van Oevelen kan terugblikken op een rijke geschiedenis. Frans Van Oevelen startte de firma in oktober 1918 zo bijna 100 jaar geleden, met paard en kar. Vandaag is Drankenhandel Van Oevelen een referentie in de provincie Antwerpen, geleid door de derde generatie en met respect voor de familiale waarden.
Drankenhandel Van Oevelen is op twee terreinen actief. Vanuit het distributiecentrum in Essen vertrekken er dagelijks dranken naar 160 horeca zaken en verschillende drankcentra’s verspreid over de provincie Antwerpen. Daarnaast baat Drankenhandel Van Oevelen ook drankcentra’s in eigen beheer uit in Essen en Malle.
Het ruime assortiment is één van de grootste pluspunten van Drankenhandel Van Oevelen. Pittige cava’s,champagne’s verfrissende streekbiertjes, vitaminerijke fruitsapjes of sprankelende bruiswaters, de keuze is overweldigend. Maar ook de geschenkenmanden en relatiegeschenken springen in het oog. Ze zijn origineel, mooi, verassend en ze krijgen altijd een persoonlijke toets. Want service en advies op maat, zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven, daarvoor blijft Drankenhandel Van Oevelen nog elke dag gaan. Ook na honderd jaar. Schol.