DSG


http://www.dsg-world.com/nl/dsg-belgium/home

Onder het motto ‘Energising the World’ ontplooit de DSG-groep zijn activiteiten in de spannende wereld van de energie.

DSG Belgium ging in 1996 van start als plaatselijke middenspanningsinstallateur met als kerntaak service dmv interventies, onderhoud en metingen in het Antwerpse havengebied. DSG groeide ondertussen uit tot een internationale speler met klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Naast de haven en de petrochemie geniet DSG van een stevige reputatie bij de overheid, zorgsector, industrie, bouwbedrijven en bij zowel de klassieke als hernieuwbare energie.

Het hoofdkwartier bevindt zich in Aartselaar. Van daaruit ontwikkelt en stuurt DSG projecten rond laag-, midden- en hoogspanningstoepassingen in zowel binnen- als buitenland. DSG werkt projectmatig duurzame oplossingen op maat uit binnen verschillende vakgebieden: van kabelwerken, noodgeneratoren en middenspanningsinstallaties tot complete hydrostations, windfarms en powerstations. Klantgericht werken met de nadruk op innovatie, veiligheid, kwaliteit en milieu, staat steeds voorop.

Met activiteiten in België, Nederland, het Midden Oosten, Afrika, Azië en Rusland bezit DSG de slagkracht van een grote internationale speler. Maar de groep doet geen enkele toegeving als het om service, snelheid, flexibiliteit en creativiteit gaat. Een gezonde kmo-filosofie, waar elke klant de vruchten van plukt.
DSG Belgium: energising your world