E-MAX


E-MA, wil dé referentie zijn voor duurzame aluminiumoplossingen. De onderneming maakt deel uit van de solide internationale groep Vaessen Industries, maar hanteert tegelijk de kenmerkende filosofie van flexibiliteit en klantgerichtheid van een KMO.

E-MA, bouwt aan langetermijnrelaties met de klantenkring door mee te denken over kwalitatieve en rendabele oplossingen bij elke stap van de levenscyclus: van het productontwerp tot de uiteindelijke recyclage van het aluminium.

De ontginning van aluminium vergt namelijk veel energie en is zeer milieubelastend. Daarom kiest E-MA, doelbewust voor gerecycleerd aluminium, dat inzake kwaliteit in niets hoeft onder te doen voor primair aluminium. Door van bij de ontwerpfase doordacht tewerk te gaan, kan het product uiteindelijk op een optimale manier ontmanteld worden. Daarbij houdt men rekening met zowel de economische als de ecologische aspecten.

Als sterke internationale speler gaat E-MA, elke uitdaging aan. De onderneming investeert onafgebroken in kwaliteit en innovatie. De beide business units E-MA, Profiles en E-MA, Billets kunnen samen het volledige kringloopproces verzekeren.

E-MA, bouwt mee aan de kringloopeconomie door het ‘cradle to cradle’ principe toe te passen en draagt zo zijn ecologische steentje bij. Passie en professionaliteit zijn de wapens, een gezondere leefwereld het doel.

www.e-max.be