Ecover


http://be.ecover.com/

Reeds vanaf 1979 focust Ecover op ecologisch handelen en duurzaamheid. De vooraanstaande producent van duurzame en doeltreffende was- en reinigingsmiddelen maakt dan ook uitsluitend gebruik van hernieuwbare plantaardige ingrediënten en mineralen. Een gezonde aanpak voor mens en natuur.

Dat respect voor de natuur uit zich onder meer in de groendaken op de Ecover productievestigingen. Elk product moet bovendien beantwoorden aan dertien strenge criteria doorheen de volledige levenscyclus en een recycleerbare verpakking meekrijgen.

De nabijheid van grondstoffen, de beperkte waterimpact en het aanwenden van duurzame technologieën wijzen eveneens op de meer dan gewone aandacht die Ecover besteedt aan verantwoorde productiemethoden.

Aan de hand van het uitgebreide Ecover productgamma – dat vrij is van petrochemische stoffen – kan de consument eenvoudig een gezonde en duurzame leefomgeving creëren voor zichzelf en zijn gezin. Vandaag en in de toekomst.

Boven alles garandeert Ecover de efficiëntie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van zijn producten. De schoonmaakmiddelen zijn ook hernieuwbaar, snel en volledig biologisch afbreekbaar. En bovendien vriendelijk voor de huid: zo beperken ze de kans op allergische reacties of huidirritaties aanzienlijk.