EDS


http://www.eds-transport.be/

Vanuit Aartselaar verzorgt EDS, of voluit Express Delivery Services, dagelijks nationale en internationale zendingen. In de meeste gevallen sneller, efficiënter en goedkoper, maar altijd tegen een eerlijke prijs.

EDS stelt zijn ervaring ten dienste van de klant om telkens de meest geschikte oplossing voor te stellen. Het transportbedrijf neemt alle administratieve formaliteiten voor zijn rekening en verzekert 7 dagen op 7 een snelle, degelijke dienstverleningover heel Europa. Een ruim bemeten opslagruimte en een modern wagenpark staan daarbij borg voor het optimale transport van elke zending.

De Expressdienstmaakt gebruik van aangepaste voertuigen om goederen en documenten af te halen en rechtstreeks af te leveren. Wie een beroep doet op de Collishop kan dan weer rekenen op een voordelig prijskaartje voor zendingen die met een ronde meegenomen worden. Voor speciale transporten biedt EDS ten slotte een oplossing op maat.

Het EDS-team bestaat uit mensen met een jarenlange ervaring in de logistieke sector, die het belang van de klant steevast vooropstellen.

Wat u zelf doet, doet u goed. Maar als het op zendingen aankomt doet EDS het beter!