Eeman Accountants & Belastingconsulenten


Het opstarten en leiden van een onderneming is een complexe uitdaging. Als bedrijfsleider moet u steeds een vinger aan de pols houden van de snel wijzigende wetgeving op het gebied van boekhouding, fiscaliteit en sociaal recht. Belangrijk, want alleen zò kunt doelgericht goed onderbouwde beslissingen nemen om het succes van uw onderneming te bestendigen.

Eeman Accountants & Belastingconsulenten is gespecialiseerd in deze vakgebieden en de bevoorrechte partner van tal van KMO’s en vrije beroepen, zowel eenmanszaken als vennootschappen. Dankzij onze professionele aanpak wordt uw boekhouding een informatiebron en beleidsinstrument.

Ons team bestaat uit twee accountants, een bedrijfsrevisor en een specialist in sociale wetgeving. Samen begeleiden wij de opstart en groei van uw onderneming en verdedigen wij uw belangen bij fiscale of andere instanties. Wij streven onafgebroken naar de optimale dienstverlening inzake boekhouding, sociale, fiscale en juridische materies.

Via een eigen softwarepakket, dat wij gratis ter beschikking stellen van de klantenkring, volgen wij uw dossier in real time op. Tijdrovende en kostelijke verplaatsingen tussen uw onderneming en ons kantoor behoren zo voorgoed tot het verleden.

Eeman Accountants & Belastingconsulenten.
U kunt op ons rekenen.

www.eemanaccountants.be