ES Horses


Stal ES Horses is gelegen in Elen, in het noorden van Limburg.
ES Horses concentreert zich op het africhten van talentvolle jonge springpaarden. Het doel van stalruiters Patrick Vandereyt en Bert Winters is deze op een professionele wijze naar een hoger niveau te brengen. Momenteel bezitten zij een tiental paarden, waarvan er twee op internationaal niveau uitgebracht worden. Tevens baten zij ook enkele gekeurde dekhengsten uit, zoals ES Calidos, Blue Boy en Ecreto B.
Verder heeft ES Horses een professionele accommodatie die alle opportuniteiten biedt voor het opleiden en trainen van paarden. Zo beschikken zij over een buitenpiste van 3.000 m² met een speciale geopad bodem, luxe boxen van 4x4m, een wasplaats en solarium. Met hun horse truck, die deels uitgerust is als mobilhome, kunnen ze tot 7 paarden vervoeren. De bedoeling is om met de truck op een comfortabele manier voor ruiter én paard de internationale concoursen te bereiken en er te verblijven.
ES Horses is ontstaan dankzij de steun en het vertrouwen van de heer Schildermans. Erik Schildermans, bedrijfsleider van ES Tooling en paardenliefhebber in hart en nieren, hoopt met de uitbouw van deze stal in de toekomst iets te betekenen in de topsport.
ES Horses is zeker de moeite waard voor een bezoekje!

www.eshorses.com