Eurorent


www.eurorent-verhuur.be

Met meer dan dertig jaar ervaring is Eurorent de bevoorrechte huurpartner voor bouw en industrie. Klanten uit deze sectoren maken gebruik van de vele voordelen van huren, zoals het besparen van kosten, tijd, inspanningen en opslagplaats.

De bijzonder ruime huurvloot van Eurorent omvat recente, perfect onderhouden en gekeurde machines voor allerlei toepassingen, van kleine toestellen tot zeer grote professionele machines. De onderneming hanteert flexibele huurtermijnen, voordelige tarieven, interessante verzekerings- en transportformules. De 24/7 depannagedienst maakt het aanbod rond.

Naast de administratieve hoofdzetel in Hasselt beschikt Eurorent ook nog over vestigingen in Houthalen, Sint-Truiden, Leopoldsburg en Seraing.

Eurorent denkt mee met de klant om telkens een optimale, doeltreffende en dus ook budgetvriendelijke oplossing aan te reiken. Met de aanwezige expertise, flexibiliteit en zin voor veiligheid als meerwaarde. Een team van een vijftigtal gedreven medewerkers verstrekt professionele informatie en advies over de machines, ook op de werf van de klant.

Zo waarborgt Eurorent de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf, waar de wensen en behoeften van de kant centraal staan. Met service, snelheid en kwaliteit als sleutelbegrippen van de bedrijfsfilosofie.