Faculty Club


Faculty Club is een bevoorrechte ontmoetingsplaats voor professionals in de Leuvense regio. Het vergader- en congrescentrum is gelegen in de infirmerie van het 13de eeuwse Groot Begijnhof. De prachtig gerestaureerde middeleeuwse gebouwen behoren tot het UNESCO werelderfgoed.

Dit maakt Faculty Club tot een unieke locatie en een uitgelezen kader voor de organisatie van vergaderingen, congressen, persconferenties, personeelsfeesten of banketten. Zowel kleine gezelschappen als groepen tot tweehonderd personen worden met de grootste zorg onthaald.

De uitrusting van de zalen laat niets te wensen over: draadloos internet, audiovisuele voorzieningen en klimaatregeling behoren tot het standaardaanbod. Na een meeting kan men in de vernieuwde lounge met bar of op het terras terecht om na te praten of te netwerken. Voor gasten van residentiële seminaries zoekt Faculty Club een onderkomen in de Leuvense hotels.

Wie culinaire verfijning wenst kan terecht in het à la carte restaurant, maar ook de genodigden voor banketten en feesten krijgen de fijnste bereidingen voorgeschoteld door een team van chefs, dat wordt afgevaardigd door sterrenrestaurant Arenberg.

Faculty Club is ideaal gesitueerd nabij het bruisende centrum van Leuven en vlot bereikbaar langs de stadsring. De parking biedt plaats aan 250 wagens.

www.facultyclub.be