Fastinox


Fastinox maakt deel uit van de internationale Wasi Groep met vestigingen in verschillende Europese landen. De onderneming staat sinds 1999 garant voor de perfecte RVS-verbinding. De organisatie is onderverdeeld in vier afdelingen: Norm, Solar, Spezial en Maritim.

Fastinox beschikt naast de magazijnen in Turnhout ook over een hypermodern distributiecentrum in het Duitse Wuppertal, waar het één van de breedste en diepste RVS-productvoorraden van het continent beheert. Het assortiment omvat DIN-genormeerde bouten, moeren en schroeven, fittingen, kabels, ankerbouten, aluminium profielen, dakhaken en opstellingsdriehoeken – allemaal uit voorraad leverbaar. De onderneming kan dan ook tegemoet komen aan vrijwel alle behoeften van de meest uiteenlopende klanten.

Fastinox kan instaan voor diverse oppervlaktebehandelingen en de productie van elementen volgens technische tekening. Binnen de Spezial afdeling behoren ook formules voor private labelling of klantgeboden verpakkingen tot de mogelijkheden.

Het gedreven en ervaren verkoopteam wijst de klantenkring de weg naar de perfecte verbinding. Zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen uit zeer diverse sectoren doen een beroep op de expertise van Fastinox voor het realiseren van hun projecten, hun bevoorrading en hun productie.

www.fastinox.be