Faveere – Devos


De algemene metaalhandel Faveere – Devos werd opgericht in 1892. Reeds vier generaties lang vormt de dienstverlening naar de klantenkring de voornaamste prioriteit. Dat uit zich in zo kort mogelijke wachttijden, een snelle en accurate levering en hoog kwalitatieve producten zoals platen, handels- en betonstaal, balken en buizen.

Naast een uitgebreid assortiment metaalwaren geniet de onderneming tevens een solide reputatie voor een professioneel dienstenpakket. Zo beheerst Faveere – Devos onder meer technieken als plaatbewerking, rollen, zagen, boren, branden, snijden en plooien.

Onder de bezielende leiding van de drie bedrijfsleiders stellen de 26 vakbekwame medewerkers hun brede expertise en ervaring dagelijks ten dienste van de klanten. Het team bestaat uit een evenwichtige mix van ervaren vaklui en jong talent als wissel op de toekomst.

Naast personeel investeert Faveere – Devos gericht in moderne technologische voorzieningen op het niveau van het machinepark om vandaag én in de toekomst tegemoet te komen aan de steeds strengere eisen van de klanten.

De strategische ligging in hartje Waregem, op de grens tussen Oost- en West-Vlaanderen en op een boogscheut van de E 17, verzekert een vlotte bereikbaarheid en biedt tegelijk ijzersterke perspectieven voor leveringen in alle windstreken.

www.faveere.be