Flandria


Manager Launch bij Flandria 16

http://www.flandria.nu/

Rederij Flandria is reeds sinds 1922 een vaste waarde in de pleziervaart, de passagiersvaart en het toerisme in Antwerpen. In januari 2014 kwam de exploitatie rechtsreeks in handen van Studio 100.

De Studio 100 Flandria vloot omvat vier schepen. Drie daarvan beschikken over een volledig uitgeruste keuken. In het toeristische seizoen verzorgt de rederij een brede waaier aan toeristische rondvaarten in de haven en op de Schelde.

Bedrijven, overheden en particulieren kunnen de schepen inzetten voor uiteenlopende activiteiten, zoals feesten, incentives voor medewerkers, uitnodigingen voor relaties, bedrijfsvoorstellingen, netwerkevents enz.

De Flandria schepen liggen aangemeerd op een unieke en populaire locatie aan het eilandje, vlakbij het MAS. Maar de genodigden kunnen eveneens aan boord gaan in een andere plaats in de haven of aan de linker- of rechteroever van de Schelde.

De Studio 100 Flandria organisatie biedt all-in concepten op de boten: een vaart naar keuze met inbegrip van de catering – van eenvoudig ontbijt of broodjesmaaltijd tot een complete lunch of walking dinner. Ook animatie, audiovisueel materiaal en decoratie zitten indien gewenst vervat in de offerte op maat van de wensen en het budget van de klant.