Focquet


De firma ‘Les Etablissements Focquet’ werd opgericht in 1892 en is vandaag gespecialiseerd in industrieel materiaal, elektrische motoren en transformatoren in de breedste zin.

Het aanbod omvat alle motoren, transformatoren en elektrische aandrijvingen. Naast de aan- en verloop van nieuwe machines tot 1.000 kW, stelt Focquet ook tweedehandsmachines tot 5.000 kW op punt om ze opnieuw op de markt te brengen.

In het jaar 2005 startte men met een nieuwe afdeling voor de verkoop en herstelling van industriële pompen. Op verzoek van de markt voegde Focquet daar onlangs een dienst Automation & Wireless aan toe.

Dankzij de uitgebreide voorraad (één van de grootste van Europa) en het partnership met verschillende gespecialiseerde ondernemingen kan Focquet snel en gevat inspelen op alle vragen vanuit de klantenkring en bestellingen binnen enkele werkdagen leveren.

De onderneming staat bekend voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van zowel haar producten als haar dienstverlening. In de werkplaats staan vaklui met een uitgesproken expertise borg voor een feilloze herstelling, revisie of aanpassing.

De aanwezige knowhow, de gepersonaliseerde benadering, de totaalservice en de korte reactietijden van Focquet worden op prijs gesteld door een steeds groeiende groep industriële ondernemingen.

www.focquet.be