Frame 21


Living Offices is als business center ideaal gelegen op een economisch strategische locatie aan de E313 en bereikbaar zonder files vanuit Antwerpen en Limburg. Het indrukwekkende, moderne gebouw is uitgegroeid tot een landmark in de regio rond Herentals.

Hier vinden kleine en grote ondernemingen modulaire, flexibele kantoorruimtes in een uitgesproken professionele omgeving. Elk van de 120 werkplekken is klaar voor gebruik en uitgerust met alle faciliteiten, zoals telefoon en internet. Ook de vier vergaderzalen voor 2 tot 35 personen zijn volledig uitgerust met onder meer videoconferencing, LCD-schermen en smartboard.

In de gemeenschappelijke lobby bevindt zich het onthaal en het secretariaat, waarop de ondernemingen een beroep kunnen doen voor ondersteuning in administratieve taken en sales & marketing.

Het multifunctionele sportdak biedt dan weer perspectieven voor de nodige sportieve ontspanning: tennis, minivoetbal, basketbal, petanque en sportbar. Deze faciliteiten lenen zich eveneens uitstekend voor teambuildingactiviteiten.

Innoverende bedrijven in volle groei vinden in frame 21 een partner die meedenkt en tegemoet komt aan hun specifieke wensen en behoeften. Multinationale organisaties dan weer maken gebruik van de aantrekkelijke en betaalbare faciliteiten om er tijdelijke projectteams onder te brengen.

www.frame21.be