Garage Boden


http://www.garageboden.be/

Garage Boden geldt reeds sinds 1978 als een referentie in de Belgische automobielsector. Met vestigingen in Hasselt, Tongeren, Bilzen en Brussel hanteert de Opel-verdeler een politiek van flexibiliteit en klantgerichtheid.

Zowel de particulier als de zakelijke klant vindt bij Garage Boden een one-stop-shop, waar kwaliteit en service hoog op de agenda staan. Dit alles vanuit de bekommernis om de klant op zijn wenken te bedienen.

Klanten kunnen via de website een testrit aanvragen. De fleet advisor adviseert hen bij de keuze van het model en de opties die naadloos aansluiten bij hun specifieke behoeften. De verkoop gebeurt met oog voor de concrete verwachtingen en respect voor de gemaakte afspraken.

Ook wanneer de klant buitenrijdt met zijn nieuwe wagen, blijft Garage Boden toezien op zijn tevredenheid. De onderneming hanteert daarbij waarden als integriteit, waardering, partnership, commitment en accountability.

De nauwe samenwerking met Touringlass, Car Outlet Point, Rent a Car en de hypermoderne carrosserieafdeling verzekert telkens weer een snelle en accurate dienstverlening.

Zo maakt Garage Boden zijn ambitie waar om een brede waaier aan kwalitatieve mobiliteitsoplossingen te bieden. Aan de hand van deze benadering bouwt de Opel-verdeler langetermijnrelaties uit met zijn klantenkring.