GC Europe


GC is een expert op het gebied van tandheelkundige producten, die in 1921 werd opgericht in Japan. De Europese hoofdzetel bevindt zich in België en in de jaren 80 bouwde GC Europe een kantoor, magazijn en productieruimte in Leuven.

GC koppelt traditionele Japanse waarden als onbaatzuchtigheid en hulpvaardigheid aan een uitgesproken zin voor innovatie en vooruitgang. Dankzij deze aanpak behoort de onderneming tot de internationale top in haar sector.

De productievestigingen zijn uitgerust met moderne machineparken en de meest vooruitstrevende technologie. GC ontwikkelde zowat zeshonderd producten, die niet zelden een revolutionaire impact hadden op de tandheelkundige praktijk.

De onderneming blijft fors investeren in onderzoek en ontwikkeling. Dit leverde recent nog baanbrekende op producten voor esthetische en voor minimaal invasieve tandheelkunde.

De expertise van GC wordt internationaal erkend. Het was de eerste onderneming die het ISO 9001 certificaat behaalde. Sindsdien volgden nog erkenningen voor onder meer kwaliteitsmanagement en milieumanagement. In 2008 was GC Europe de laureaat van de prestigieuze IFQM-award.

GC Europe biedt ondersteuning aan de faculteit tandheelkunde van de Leuvense universiteit. Het opende recent nog het GC Meeting & Education Center, met compleet ingericht met tandtechnisch labo en tandartsenpraktijk. Van daaruit blijft GC innovatie en kwaliteit in de tandheelkunde promoten.

www.gceurope.com