Gearcraft


Tandwielen, draai- en freeswerk op maat: dat zijn de activiteiten van metaalverwerkend bedrijf Gearcraft Vanhoutte in een notendop. Als experts in de creatie van niet-standaard tandwielen en specialist in mechanische transmissieorganen en aanverwante stukken, kan de onderneming ook beperkte reeksen of zelfs unieke stukken vervaardigen tegen betaalbare prijzen.

Gearcraft Van Houtte houdt steeds een vinger aan de pols van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Vanaf begin 2014 wordt bijvoorbeeld een gloednieuwe kotterbank in gebruik genomen voor het vervaardigen, onderhouden en herstellen van grotere reductiekasten.

Het orderboekje vermeldt namen uit de meest uiteenlopende sectoren: de petrochemische, de energie-, de textiel-, de maritieme en de medische sector. Industriële ondernemingen uit heel België, Nederland, Noord-Frankrijk en Duitsland doen eveneens een beroep op het vakwerk van Gearcraft Vanhoutte. De zeer gunstige ligging te Waregem, langs de industrieas Rijsel-Antwerpen, speelt hierbij zeker een rol.

Van bij de oprichting in 1948 vormden een persoonlijke en correcte service, flexibiliteit en kwaliteit de kernwoorden van de bedrijfsfilosofie. De derde generatie, die vandaag aan het roer staat, blijft trouw aan die aanpak. Samen met het team van 17 medewerkers staan ze volledig ten dienste van de klantenkring.

www.gearcraft.be