Genk – Bree


BREE

Van Bree kan je veel zeggen: dat het een uitnodigende stad is met veel groen bijvoorbeeld én dat het een voortreffelijke economische speler is. Je vindt hier 4 industriezones met een mooie mix aan kmo’s en grote internationale spelers.

In totaal worden 6.000 mensen tewerkgesteld in deze Parel der Kempen, een uitstekende score tegenover de 15.000 inwoners die de stad telt. Bree is dan ook al enkele jaren op rij één van de sterkere groeiers in Limburg wat arbeidsplaatsen betreft. De stad is heel actief betrokken met de economische uitbouw en wil haar rol als regionaal werkgever blijven uitrollen.

GENK

Genk? Daar bruist het! Deze Limburgse stad verwent met trendy shopadressen, multiculturele eethuizen en absolute must-visits. Zo is er C-mine – dé ontmoetingsplaats voor creatievelingen op de fundamenten van de mijn van Winterslag – of Bokrijk dat je op wonderbaarlijke wijze naar het verleden katapulteert. Natuurliefhebbers worden hier veroverd door de bosrijke pracht van het Domein Kattevennen.

Genk geeft energie aan haar bewoners en scoort ook op economisch vlak, het is namelijk één van de belangrijkste industriesteden van Vlaanderen. En ook op onderwijsvlak hoef je de stad niet veel te leren.

Met de slogan ‘Iedereen Genkt’ maakt de stad een duidelijk statement.