Goodman Belgium


Onderdak voor logistieke en industriële ondernemingen

Goodman is een internationale geïntegreerde vastgoedgroep, die over heel de wereld hoogwaardig logistiek en industrieel vastgoed ontwikkelt, bezit en beheert. In Europa heeft Goodman meer dan honderd bedrijfsgebouwen in beheer, zoals magazijnen en distributiecentra, die vrijwel volledig verhuurd zijn.

Zowel de hoofdzetel van Goodman België als het Europese hoofdkwartier van de Goodman Group zijn gevestigd in Strombeek-Bever aan de A12, één van de belangrijkste logistieke assen in ons land. Langs diezelfde A12 bezit Goodman ook nog eens drie logistieke centra, samen goed voor ongeveer 130.000 m2. De gebouwen worden verhuurd aan grote logistieke spelers, DHL, Ceva en Schenker om er maar enkele te noemen.

In de industriezone van Puurs, in het hart van de strategische driehoek Brussel-Antwerpen-Gent, kocht Goodman een terrein van 7 ha aan. Op die site kan 40.000 m2 ontwikkeld worden voor logistiek vastgoed. De helft daarvan is reeds ingenomen door Brouwerij Duvel-Moortgat.

Goodman wil haar klanten oplossingen op maat, kwaliteit en strikte oplevertermijnen garanderen. In onderling overleg wordt uitgekeken naar de ideale locatie met de juiste technische specificaties. Bij de ontwikkeling van vastgoed gaat bovendien steevast veel aandacht uit naar duurzaamheid. Die benadering kadert in een filosofie van langetermijnrelaties opbouwen met elke klant.

www.goodman.com/be