Graco


Graco werd in 1926 opgericht in de Verenigde Staten door de gebroeders Grace, die een betere manier zochten om auto’s te smeren. Vandaag is de firma aanwezig in meer dan honderd landen, verspreid over de zes continenten, en wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelingssystemen en -componenten.

Waar er jam verpakt, cakejes gevuld, auto’s gesmeerd, woningen geïsoleerd en geschilderd, meubels vernist of materialen van een coating voorzien worden, zorgen Graco producten voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en smeren.

De Europese hoofdvestiging van Graco bevindt zich in Maasmechelen. Daar staan hoog opgeleide en meertalige medewerkers in voor de montage, distributie, klantendienst, technische bijstand, verkoop en marketing. België vormt als strategische hub voor transport en communicatie de perfecte Europese uitvalsbasis.

Via een nauwe samenwerking met service partners en distributeurs in Europa, Rusland, Afrika en het Midden-Oosten, waarborgt Graco de tevredenheid van elke klant. Het streven naar kwaliteit zit de onderneming in het DNA. Dit uit zich onder meer in de uitgesproken klantgerichte werking en dienstverlening, maar ook in het onafgebroken zoeken naar verbetering en uitmuntendheid. Zo voldoet – en overtreft – Graco steeds de verwachtingen van haar klanten wereldwijd.

www.graco.com