Groep Sarens


In de jaren 30 was grootvader Sarens actief in bosbouw en houttransport met paard en kar. Vandaag is Groep Sarens nog steeds een familiebedrijf, waar inmiddels de derde en vierde generatie aan het roer staan. De multinational beschikt over meer dan 100 vestigingen in 51 landen en stelt 3.000 mensen tewerk.

Sarens is de wereldwijde nummer twee binnen zijn vakgebied: het zoeken en vinden van creatieve oplossingen voor het verplaatsen van zware lasten. Internationale referenties, zoals het viaduct van Millau in Frankrijk, het Duitse onderzoekstation Neumayer op Antarctica en de TGV Méditerranée spreken tot ieders verbeelding.

Naast de burgerlijke bouwkunde is Sarens tevens actief in de energiesector, offshore toepassingen, petrochemie, mijnbouw en onderhoud.

Aan de basis van dit welslagen ligt de uitgesproken zin voor ondernemen van de Groep. Onder het motto ‘niets is te zwaar, niets is te hoog’ gaat Sarens met succes de grootste uitdagingen aan. Daarbij blijft men evenwel oog hebben voor de mens in het verhaal. Investeren in veiligheid, gezondheid en milieu blijft hier dan ook geen dode letter. Ook de voortdurende vernieuwing van uitrustingen en processen gebeurt vanuit deze filosofie.

De klanten plukken uiteindelijk de vruchten van deze aanpak, want klantentevredenheid is voor Sarens Groep prioriteit nummer 1.

www.sarens.com