Hanwel


Hanwel België werd in 1972 opgericht in Temse, centraal gelegen tussen Gent en Antwerpen. De onderneming maakt deel uit van de Zweedse groep Indutrade en ontplooit haar activiteiten in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Hanwel is toeleverancier van industriële pijpleidingcomponenten. Het team van technisch opgeleide mensen reikt de klant oplossingen op maat en de nodige ondersteuning aan. Het productassortiment bestaat uit vijf groepen: pipe supports, kompensatoren, PTFE-beklede en dubbelwandige leidingsystemen, speciale afsluiters en een reeks van toebehoren.

Aan de hand van een gratis softwareprogramma kunnen standaard pipesupports ontworpen worden. Een ruime voorraad supports is op zeer korte termijn leverbaar.

Hanwel biedt een compleet gamma rubber-, metaal-, weefsel- en PTFE-kompensatoren aan en begeleidt op verzoek de montage. Het assortiment papierafsluiters, rookgaskleppen, terugslag- en veiligheidskleppen omvat oplossingen voor alle denkbare toepassingen. Line blinds, bodemafsluiters en staalnameventielen vervolledigen het aanbod. Sinds 2012 verdeelt Hanwel ook de Pipe Rack Jack, een revolutionair en kostenbesparend toestel in de pijpliftingtechnologie.

Een doorgezette productvernieuwing en de overname van gezonde complementaire bedrijven moeten de verdere groei van Hanwel ondersteunen.

www.hanwel.be