Harzé – Van Est


Oud metaal krijgt een tweede leven

Harzé – Van Est nv is al veertig jaar een begrip in Herentals en de omliggende regio. Waar het schroot vroeger nog met paard en kar werd opgehaald, is Harzé vandaag een modern uitgerust familiebedrijf.

Naast een groot- en kleinhandel in oude metalen en schroot, is Harzé tevens erkend als depollutiecentrum voor voertuigwrakken en als inzamelpunt voor Recupel. Zaakvoerder Hilde Hanselaer: “In die hoedanigheid zorgen wij ervoor dat elektrische en elektronische apparatuur op een deskundige en verantwoorde manier wordt verwerkt.”

Performante infrastructuur

Een terrein van 2,5 ha, vorkliften, hydraulische kranen, weegbruggen (3 ton en 60 ton), detectiepoort voor radioactiviteit… de infrastructuur van Harzé – Van Est is erop voorzien om zowel particulieren, kleine bedrijven als grote organisaties een perfecte service te bieden. Die kunnen bij de firma terecht met personenwagens, aanhangwagens en vrachtwagens. Harzé is deelnemer aan het milieucharter. Alles gebeurt dan ook met uitdrukkelijk oog voor het milieu.

Goed bereikbaar

Harzé – Van Est ligt aan de verbindingsweg tussen Herentals en Olen. Het bedrijf is vlot bereikbaar via de E 313 en is op weekdagen open van 7.30 tot 18 uur en op zaterdag van 7.30 tot 16 uur.

Harzé Jan – Van Est N.V.
Aarschotseweg 15
2200 Herentals.
Tel + Fax: 014 / 21 56 26
info@oudemetalen-harze.be
www.oudemetalen-harze.be