Herbert Watson


Herbert Watson Belgium geldt als een specialist voor breakbulkladingen in Antwerpen. Bij ons is uw lading in goede handen en wij nemen tevens graag alle bijbehorende documentatie voor onze rekening.

Een team van hoog opgeleide medewerkers staat tot uw dienst om uw zending binnen de kortste termijn en intact op haar bestemming te krijgen.

U kunt een beroep doen op onze diensten in elk stadium van het verzendingsproces, zelfs nog vòòr het plaatsen van het order. Zo staan wij u bij met het budgetteren, het plannen en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies.

Herbert Watson Belgium is bijzonder onderlegd in het transport van vloeibare bulkladingen. U vindt in ons een partner die u helpt om tegemoet te komen aan de EU-richtlijnen, douaneformaliteiten, BTW- en fiscale verplichtingen en alle specifieke vereisten.

Daarnaast omvat onze Flexibox service het aankopen, inrichten en verzenden van containers, die werden omgevormd voor het zorgenvrije transport van onschadelijke vloeistoffen.

Herbert Watson Belgium onderschrijft de gedragscode van de COA (Containers Owners Association), meteen een waarborg voor een feilloze service tegen een competitieve prijs.

In een wereld waar vertrouwen van doorslaggevend belang is, biedt Herbert Watson al ruim 30 jaar een uitmuntende service en expertise.

www.herbert-watson.be