Hof Ter Eycken


Het paradijs voor levensgenieters ligt in het hart van het Pajottenland, op een boogscheut van Gent, Aalst, Brussel en Halle. In de vroegere stoeterij Hof Ter Eycken te Ninove tovert Philippe Vanheule telkens weer de heerlijkste bereidingen uit zijn koksmuts.

’s Winters komen de fijnproevers ruimschoots aan hun trekken met de meest succulente wildschotels of sappige Sint-Jakobsvruchten. In het zomerseizoen is het heerlijk tafelen op het buitenterras in de schaduw van de platanen. Dan bereiden de chef en zijn team onder meer heerlijke Oosterscheldekreeft voor de liefhebbers.

Waar uw gastronomische voorkeur ook naar uitgaat, de keuken van Hof Ter Eycken is steevast gebaseerd op dagverse producten en kruiden. In de eigen groentetuin rijpen een dertigtal soorten tomaten in de warmte van de zon. Zelfs het brood wordt ter plaatse gebakken.

De uitgebreide wijnkaart is keer op keer een bron van ontdekkingen en verrassingen. De wijnen sluiten naadloos aan bij de gerechten volgens de klassieke Franse keuken, waaraan chef-kok Philippe Vanheule een eigentijds zuiders accent toevoegt.

Het restaurant is schitterend gelegen in een uitgesproken landelijke omgeving. Ideaal om te ontstressen en met vrienden of relaties te genieten van het beste wat land, lucht en zee te bieden hebben.

Hof Ter Eycken beschikt eveneens over een zaal voor seminaries of familiefeesten tot 35 personen.

www.hoftereycken.be