Houtbedrijf Lavrijsen


Houtbedrijf Lavrijsen werd opgericht in 1970 en is tot vandaag een familiale groot- en kleinhandel. Het bedrijf heeft groeiambities en stelt momenteel stelt het zeventien goed opgeleide mensen tewerk, die instaan voor gericht en professioneel advies.

De houtzagerij is gespecialiseerd in industrieel verpakkingshout voor uiteenlopende toepassingen in de staal-, beton- en palletindustrie. Als houtfabrikant met eigen ontginning is de constante aanvoer gewaarborgd. Lavrijsen produceert en levert volgens het just-in-time principe. Dit bespaart de klant heel wat inspanningen op het gebied van planning en opslag, terwijl de stipte levering een optimaal rendement verzekert.

Daarnaast is Lavrijsen tevens een houthandel, waar zowel vaklui als particulieren terecht kunnen voor afgewerkte houtproducten, houtgerelateerde producten en plaatmateriaal, dat ter plaatse op maat wordt gezaagd met behulp van een computergestuurde installatie. Al het hout wordt op een milieubewuste manier geïmpregneerd.

Houtbedrijf Lavrijsen hanteert de meest competitieve prijzen, evenwel zonder toegevingen te doen op het gebied van de kwaliteit. Dat streven naar kwaliteit ligt tevens aan de basis van de nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van tuinhout, dakvlakvensters en hout- en plaatmaterialen.

www.lavrijsen.be