IBA Technics


IBA Technics was bij de oprichting zowat twintig jaar geleden actief in de verwarmingssector, maar groeide sindsdien uit tot een regionale pionier in systemen voor hernieuwbare energie. De firma installeert fotovoltaïsche zonnepanelen, windmolens, zonneboilers en warmtepompen, zowel geothermische als luchtwarmtepompen.

Vooral particuliere klanten doen een beroep op het IBA Technics, al vinden ook steeds meer ondernemingen de weg naar het bedrijf uit Oplinter voor de installatie van grootschaliger duurzame en ecologische oplossingen voor hun energiebehoeften. Zij kunnen rekenen op producten van topkwaliteit tegen een correcte prijs, naast informatie en gericht advies rond energiepremies en subsidies.

IBA Technics legt zich tevens toe op voorzieningen voor elektrische wagens, zoals een intelligent laadsysteem. Als primeur gaat het installatiebedrijf nu ook beginnen met het verdelen van elektrische auto’s. Zo werd in samenwerking met een Zweedse partner een Fiat 500 volledige omgebouwd tot elektrische wagen.

IBA Technics houdt voortdurend een vinger aan de pols van de nieuwste milieuvriendelijke technologie en wil de mensen ervan bewust maken dat hernieuwbare energie de toekomst is in een wereld van stijgende brandstofprijzen en opwarming van de aarde.

www.ibatechnics.be