IBS Industrial


Al ruim twintig jaar realiseert IBS Industrial de meest uiteenlopende industriële bouwprojecten. Een vakgebied waarin het hanteren van de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen – zelfs onder grote tijdsdruk – het fundament vormt van het succes. De onderneming voert flexibiliteit en een persoonlijke dienstverlening aan de klanten hoog in het vaandel.

De studiedienst legt de basis door de optimale bouwmethode voor te stellen aan de hand van een diepgaande projectanalyse. Dan neemt de projectleider de touwtjes in handen. In overleg met alle betrokken partijen regisseert hij het volledige bouwproces volgens de afgesproken specificaties en vergunningen. Dit alles binnen de kortst mogelijke termijn.

Het IBS-team bestaat uit 120 gespecialiseerde vaklui, die alle aspecten beheersen: betonwerken, staalbouw, infrastructuurwerken, binnenafwerking, renovatiewerkzaamheden…

Het aanbod gaat overigens verder dan grootschalige sleutel-op-de-deur projecten. Industriële klanten vertrouwen net zo goed op de expertise IBS Industrial voor kleine herstelwerken.

Het orderboekje vermeldt namen uit de petrochemie, farmacie, logistiek, voeding en ook nutsbedrijven. Onder meer op hun verzoek richtte IBS de afdeling Gebouwen op, die inmiddels mooie projecten realiseerde in appartementsbouw, de zorgsector, eventcentra en kantoren.

www.ibs-industrial.be