IGTV


IGTV werd opgericht in 1995 en legt zich sindsdien toe op tolk- en vertaalwerk voor bedrijven. Vandaag geldt het kantoor binnen dit vakgebied als één van de grootste van het land. De klanten situeren zich in alle denkbare sectoren en marktsegmenten, zodat IGTV mettertijd een expertise opbouwde in de meest uiteenlopende vakgebieden.

De Coördinatieafdeling is het zenuwcentrum van het kantoor. Daar komen alle vertaalopdrachten binnen. Ze worden er verwerkt en doorgestuurd naar een netwerk van freelance vertalers.

Voor elke opdracht wordt de meest geschikte uitvoerder bepaald. Concreet betekent dit een native speaker van de doeltaal en een specialist in het specifieke domein. Alle vertalingen worden bovendien nogmaals grondig gecontroleerd door interne revisoren. Op die manier is de kwaliteit verzekerd.

Voor IGTV is een hecht partnership met elke klant essentieel. Aan de hand van persoonlijk overleg maakt het kantoor zich de aard van de activiteitensector eigen. Tegelijk krijgen de vertalers zo een duidelijk beeld van de behoeften van de opdrachtgever.

De vertaling respecteert dan ook de ‘ziel’ van de brontekst, ze is net zo levendig en overtuigend. De 24/24 u beschikbaarheid, het nakomen van korte deadlines en de competitieve prijs-kwaliteitverhouding maken het aanbod van IGTV rond.

Zo vertaalt de aanpak van IGTV zich keer op keer in tevreden klanten.

www.igtv.be