Impakt


Impakt is van bij de oprichting in 1988 gespecialiseerd in ICT-beveiliging. Bedrijven die hun ICT-infrastructuur willen beveiligen, krijgen vanwege Impakt gericht advies over de keuze van de meest geschikte oplossing.

De dienstverlening gaat evenwel verder dan louter adviseren. Impakt staat eveneens in voor de levering van de hard- en software, de installatie en de configuratie van de oplossingen. Nadien blijft de onderneming ondersteuning bieden aan de hand van onderhoudscontracten.

Er werken een vijftiental mensen, stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied. Die knowhow wordt op peil gehouden en aangescherpt tijdens interne en externe trainingen. Daarnaast werkt Impakt op regelmatige basis samen met andere ICT-consultants en bedrijven, om zo een vinger aan de pols te houden van de marktevolutie.

Er bestaat vandaag een bijzonder ruim aanbod aan beveiligingsoplossingen. Impakt maakte doelbewust een selectie van een beperkt aantal kwalitatieve pakketten, dat evenwel het volledige scala aan beveiligingsoplossingen omvat. Binnen dit aanbod verwierf Impakt een doorgedreven expertise.

Als kleinschalige onderneming kan Impakt zich uitgesproken flexibel opstellen tegenover de klantenkring. In combinatie met de 22 jaar ervaring vormt die klantgerichte werking de voornaamste troef.

www.impakt.be